HEM TILL MIDGÅRD

Vi på EDE Film har även skapat pastischer på den klassiska serien Hem till Midgård. Där vi gjort hommage till den serie vi så länge älskat. Alla avsnitt finns att se på vår youtubekanal: EDE Film.

Plundringsflaggan

Den senaste och främsta trenden i hela norden är att ha en plundringsflagga, vilket midgårdsgänget uppenbarligen inte har.Gänget har återigen kommit i konflikt med sin egen pung, ja alltså pengapung. Efter ett möte med Rövhalt i Birka så uppstår en viss kukmätrtävling där Midgårdsgänget ändå vill hävda existensen sin icke existerande rikedom, samt icke existerande plundringsflagga. Detta leder till tafatta lögne, plundringsförsök och annat, Att skita i det blå skåpet som vi andra skulle beskriva det.

Detta är det första avsnittet av den inofficiella tredje säsongen av “Hem till Midgård”.

Skriven av Alexander Embretsen och Dennis Andersson, EDE Film

LÄNK TILL AVSNITT : https://www.youtube.com/watch?v=anFtYdJAVyU&t=10s

Hem Till Midgård – Prinskorven 

När två stycken mystiska män kommer till Midgård för att söka hjälp så ställer såklart midgårdgänget av idioter upp. Den enda som är kritiskt ställd inför detta samarbete med främlingarna är Halvdan, men vem vill lyssna på det getarslet? Med löfte om rikliga belöningar, kungligheter och andra trevligheter så ställer gänget upp, konsekvenserna av denna enfaldighet får vi följa i detta avsnitt.

Detta är det andra avsnittet av den inofficiella tredje säsongen av “Hem till Midgård”.

Skriven av Alexander Embretsen och Dennis Andersson, EDE Film

LÄNK TILL AVSNITT: Hem till Midgård – Prinskorven

Hem Till Midgård- Skattjakten

Vid en misslyckad fast ändå lyckad plundring så kommer gänget över en skattkarta. Efter ett storslaget adjö till byn med löften om rikedom så beger sig de mentalt hemlösa grabbarna ut för att hitta skatten, med dessa premisser låter det ju som en storslagen skattjakt, men kom då ihåg vilket gäng som är på färden.

Detta är det tredje avsnittet av den inofficiella tredje säsongen av “Hem till Midgård”.

Skriven av Alexander Embretsen och Dennis Andersson, EDE Film

AVSNITT: Hem till Midgård – Skattjakten

Hem Till Midgård -Fyllot Och Birkafjollan

Det är vinter i Midgård, och resten av norden för den delen. Gänget är kalla, hungriga, fattiga, feta och fula, egentligen ingen skillnad från hur det brukar vara resten av året egentligen. Relationerna i gruppen sätts på spel och som i alla förhållanden så kanske en paus är på sin plats? Men hur blir det när man har en ofrivillig ömsesidig paus, och någon hittar en ny? 

Detta är det fjärde avsnittet av den inofficiella tredje säsongen av “Hem till Midgård”.

Skriven av Alexander Embretsen och Dennis Andersson, EDE Film
LÄNK TILL AVSNITT: Hem till Midgård – Fyllot och Birkafjollan

Hem Till Midgård – Hövding Halvdan

Det är stor tid för plundring, grabbarna är taggade, mordlystna, och något skitnödiga. Lillsnorre slits mellan sina två kall i livet, att göra som Cassandra säger, och vara sina män till lags, oavsett så går hans tofflande åt helvete i alla lägen, detta avsnitt är inte avvikande i den utgångspunkten

Detta är det femte avsnittet av den inofficiella tredje säsongen av “Hem till Midgård”.

Skriven av Alexander Embretsen och Dennis Andersson, EDE Film

AVSNITT KOMMER

Hem Till Midgård – Det Sista Rollspelet

Lillsnorre har alltid fått leva i skuggan av sin far Snorre den store. Han har även lyckats ärva på sig mycket av sin fars saker, (förutom snorren, den är i jämförelse minimal, alltså mikroskopisk jämfört med sin fars), han har ärvt både byn, cassandra, och skulder? Rövhalt kommer för att driva in dessa skulder av diverse kopparmynt och guldmynt, annars hotar han med att göra båtparkering av hela Midgård. Lyrik!

Detta är det sjätte och sista avsnittet av den inofficiella tredje säsongen av “Hem till Midgård”.

Skriven av Alexander Embretsen och Dennis Andersson, EDE Film

AVSNITT KOMMER

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: