LÅNGFILM

INNOCENT PEOPLE.

3

Filmen INNOCENT PEOPLE (Svenska) utspelar sig i ett fiktivt 1800-tals western. Ett legendariskt kassaskåp finns gömt någonstans i landet, vilket får många att söka efter det. Bill, en gammal sliten bandit bestämmer sig för att söka efter skåpet. Men det han inte vet, är att det finns ett pris på hans huvud och att en prisjägare är efter honom. Samtidigt som en ung kvinna vid namn Ellie, söker sin hämnd då Bill är mördaren till hennes farfar. Dessa tre berättelser flätas ihop och får sitt klimax i denna film.

Filmen förväntas ha premiär 2022.

LÄNK TILL TRAILER

LÄNK: IMDB

Detta bildspel kräver JavaScript.

Plocka tänder med trasiga fingrar.

2

Filmen Plocka tänder med trasiga fingrar utspelar sig i ett fiktivt universum på 1800-talet. En kvinna får ärva ett hus av sin bortgångne mormor. Men snabbt märker hon att allt inte står rätt till på gården. Samtidigt börjar ett flertal mord att ske i staden hon bor i. Poliserna i staden letar förbrilt efter mördaren till offren. Men ingen verkar ha sett eller hört något av importans. Men den privata mordutredaren Cliff Carter bestämmer sig för att ta saken i egna händer och undersöka fallen.

Filmen förväntas ha premiär 2022-2023.

SHOWREEL FÖR FILMEN

LÄNK: IMDB

Detta bildspel kräver JavaScript.

BAKOM VARJE MAN. 

119170746_603939960280771_1296914065921156504_n

Filmen utspelar sig 1940 i Sverige, under slutskedet av andra världskriget.

Filmen kommer spegla 3 olika perspektiv av samma berättelse, som i slutet flätar samman.

Första delen kommer följa den självgode entreprenören som smugglar sprit i sverige och säljer svart och tjänar fina pengar. Nazisterna från tyskland har fri tillgång till svensk mark och en av dem får nys om denna svarta marknad och vill ha monopol på detta. Den svenske spritsmugglaren går med på detta, men i hemlighet smider hen planer på hur hen kan störta nazisterna och försöka avsluta kriget.

Den andra delen kommer följa perspektivet från spritsmugglarens partner och hur hen egentligen styr hela operationen med att stoppa kriget utan att spritsmugglaren egentligen fattar att de är hen som är hjärnan bakom operationen.

Den tredje berättelsen handlar om en judisk familj som flytt till Sverige för att fly nazisterna, de har det bra i Sverige och driver ett bageri och fik. Den äldsta dottern i familjen börjar fatta intresse för en återkommande kund som ofta sitter och läser på fiket. en romans uppstår, men hon vet inte vem han egentligen är, någon som uppdagas i slutet.

Filmen förväntas ha premiär 2022-2023.

LÄNK: IMDB

Detta bildspel kräver JavaScript.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: